Fida Lähetystori

KatuosoitePalokunnankatu 5

Puhelin(03) 612 0898

Kotisivutlahetystorit.fi

Fida Lähetystori kertoo:

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Vuosittain työ vaikuttaa noin 2 miljoonan ihmisen elämään!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Hämeenlinnassa

  8 kommenttia kirpputorista “Fida Lähetystori”

  • Järkyttävän kallis paikka, tavarat ei vastaa ollenkaan hintatasoa.
   Tiedän, että hinnat vedetään ns. “hatusta”, tottakai, sijainti lähellä keskustaa, ja iso paikka jne muut kulut.
   En ymmärrä….kaikki tavarat saadaan täysin ilmaiseksi ja sitten kiskotaan….mihinkähän tuokin ahneus vielä johtaa

   Reply

   • Tämä on totta! Tuotteet ylihinnoiteltuja reippaasti ja lisäksi epäystävällinen palvelu.

  • Todella siisti ja tavarat myös siististi aseteltu. Hintataso korkea esim. Arabian, Iittalan ja Riihimäen tuotteilla. Uskon, että ne melko pitkään seisovat myynnissä, kun hinnat usein nettihintojakin kalliimmat ja tuotteet kuitenkin heille lahjoitettuja. Naismyyjät ystävällisiä. Mukava paikka kuitenkin ohikulkiessa kiertää.

   Reply

   • Kuljetuspalvelu, kaupunkialueella 20€. Hiukan kallis. Tosin huonekalumyymälöissä 40€. Kuljetus kuitenkin toimi nopeasti ja tavara tuli ehjänä kerrostalossa jopa huoneeseen saakka 🙂 Pojat vieläpä nosti vitriinin yläosan paikoilleen. Siihen puoleen olen tyytyväinen 🙂

  • Kiva ja siisti kiertää. Mutta hinnat yli normi hintojen. Hinnat todella tuntuvat “hatusta vedetyiltä”. Huonekalut ehkä sen hintaisia kuin pitää. Plussaa selkeästä esillepanosta ja ikkunasomistuksista.

   Reply

  • Olen erittäin iloinen Hämeenlinnan Fidasta! Mahtavalla sijainnilla, hyvin hoidettu ja siisti liike. Laatutavaraa. Mukavan rauhallinen tunnelma. Löytää nopeasti tarvitsemansa, kun ei tarvitse katsoa jokaista pömpeliä. Heti ovelta näkee missä on astiat, vaatteet, kirjat jne. Ja hinnoista kokemus on aika päinvastainen kuin edellisillä. Muilla kirppiksillä olen törmännyt niihin rikkinäisiin kuppeihin ja käytettyihin dödöihin hinta 2 egeä. Fidalla kalliit tuotteet ovat oikeasti arvokkaita, kuten just noi mainitut arabian kupit. Ja jos jostain sitten maksaakin “liikaa” tai ostaa tuotteen jota loppupeleissä ei tarvii, niin aina jää kuiteskin hyvä mieli, koska on omalla panoksellaan tukenut lähetystyötä/kehitysaputyötä. Kyseiset työmuodot ovat korkealla omassa arvostusmaailmassani, josta syystä myös vien kaikki omat myyntikamat Fidalle. Ei tartte roudata mitään veke eikä maksaa aikaa eikä rahaa siitä, että saa tarpeettomat (kuitenkin laadukkaat) tavarat omista nurkista veke. Helsingissä asuessa oli harmi kun Fida oli huitsin kuusessa, mutta nyt ihan keskellä “kaupunkia”. Jee!

   Reply

  • Paras Tiimi töissä kuin missään muualla, ja hinnat on kohdillaan , Asiantuntevat työntekijät paikallaan, ihana käydä ostoksilla, ja asiakaspalvelun tunteva porukka. Ystävällisiä niin miehet kuin Naiset. ja kuljetus parhaasta päästä ja tavara kannetaan sisään saakka ja paikalleen jos niin haluaa.tavarat hyvin esillä, tykkään käydä Fidalla ja ystävät ovat samaa mieltä.

   Reply

  • Yksi Hämeenlinna parhaista kirppareista ehdottomasti. Selkeä, siisti ja kiva esillelaitto.
   Tavaran laatu parantunut huomattavsti vuosien kuluessa. Hintataso ja palvelu kohdallaan esim viiden vuoden takaiseen verrattuna. Tosin jotkut tuotteet hieman ylihinnoiteltuja esim lasiesineet, mutta huonekaluissa hinta kohdillaan opiskelijabudjetille.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria