Toinen Kierros

KatuosoiteItätuulentie 8

Puhelin044 7596756

Kotisivuttoinenkierros.fi

Toinen Kierros kertoo:

Toinen Kierros -itsepalvelukirpputori ja second hand shop

Tapiolan Keskukseen, entisen Partioaitan yli 800m2 tiloihin avattiin huhtikuun alussa 2013 itsepalvelukirppis ja second hand shop Toinen Kierros.

Myyntitapoja on monia: myyntipöydän vuokran lisäksi Toinen Kierros tarjoaa kokonaispalvelua sekä mahdollisuutta myydä myyntitilillä laadukkaita vaatteita, kenkiä ja muita tavaroita.

Tule myymään ja tekemään löytöjä!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Espoossa

  11 kommenttia kirpputorista “Toinen Kierros”

  • Siisti ja valoisa kirpputori, jossa on pääasiassa hyvää tavaraa myynnissä. Sijainniltaan kätevä, tosin opasteet ja näkyvyys Sampotorilla oli olematonta. Myin 2 viikkoa, ja parhaiten tekivät kauppansa hyväkuntoiset naisten kengät, romaanit, langat ja pienet keittiötavarat. Vaatteet (perustrikoopaitoja, farkkuja ym., ei mitään merkkivaatteita) eivät tehneet kauppaansa kovin hyvin. Miesten vaatteet eivät liikkuneet ollenkaan.

   Selvästi voiton puolelle pääsi, kun jakoi viikkovuokran toisen kanssa, hyödynsi käynnissä olleen alennuskampanjan, täydensi pöytää pikku hiljaa ja kävi siistimässä omaa myyntipaikkaa useita kertoja. Normaalisti 2 viikon vuokra on melko kallis (66 e) ja päälle tulee joka tapauksessa vielä 5 %:n provisio myynnistä.

   Hinnoittelu netissä toimi kätevästi, samoin myynnin seuranta. Kaupassa tulostetut hintatarralaput eivät tosin pysyneet vaatteissa kovin hyvin, ja parin päivän jälkeen rekistä löytyikin useampi hinnaton vaate, mikä aiheutti lisävaivaa. Hävikkiä oli yllättävän vähän, “vain” yhdet miesten farkut, tosin käytimme jonkin verran hälyttimiä. Ensimmäiseksi kerraksi myyntikokemus oli positiivinen. Mutta näin kalliilla vuokrilla en ihan heti lähde uudestaan.

   Reply

  • Ei kannata mennä missään nimessä myymään kyseiseen paikkaan. Minulla parhaillaan pöydänvuokraus menossa ja muutamassa päivässä suurinosa vauvanvaatteista joko varastettu taikka vaihtaneet pöytää. Merkkilaukut lähti samantien kävelemään (ei kassan kautta) myyjät vaan kohauttelee olkapäitään eivätkä seuraa yhtään mitä kirppiksellä tapahtuu. Todella surkea fiilis kaikenkaikkiaan. Myyntiaika loppuu vasta lauantaina mutta tekisi mieli hakea tavarat jo näin torstaina pois. Ihmiset on todella törkeitä kun kehtaavat tulla varastelemaan kirpputorille.

   Reply

  • Olen pitänyt kaksi kertaa paikkaa Toisessa Kierroksessa Tapiolassa.
   Harmikseni tavaroitani varastettiin, hälyttimistä huolimatta.
   Lisäksi hintalappuja vaihdettiin. Kerroin tästä ikävästä
   Lieveilmiöstä myymälän esimiehelle ja hän totesi, että niin Stockaltakin varastetaan.
   Muu henkilökunta, joille olen kertonut, on ollut tosi pahoillaan
   ja sanonut tekevänsä parhaansa, jotta varkaat saataisiin kiinni.
   Hommalta putoaa pohja pois jos tavaroita varastetaan. Ikävää! Olisi niin
   hienoa kierrättää!

   Reply

  • Olen myynyt täällä kahdesti. Ensimmäisellä myyntikerralla vuosi sitten olin tyytyväinen, mutta tänä keväänä pöydästä varastettiin todella paljon tavaraa, muun muassa suurikokoinen sängyn päiväpeitto. Tämä osoittaa sen, että kassalla ei taideta olla kovin tarkkana, kun pystyy suuriakin tuotteita varastamaan. Muista tuotteista kassa totesi, että asiakkaat laittavat niitä foliokassiin ja kantavat ulos – silloin hälyttimet eivät reagoi. En siis välttämättä suosittele myyntipaikaksi, vaikka olenkin onnistunut tekemään todella hyviä löytöjä asiakkaana.

   Reply

   • Koitan löytää myyntipaikkaa, tuntuu kuitenkin että mihinkään ei kannata viedä. Joko hinta on niin ryöstö että mitään myyjälle itselle jää niin miksi nähdä vaiva kaikesta silittämisestä ja pöydän hoitamisesta.
    Toinen asia on varastaminen, miten on mahdollista että näin paljon varastetaan eikä palvelun tarjoaja tee mitään. Ikävä kyllä tulee ensimmäisenä mieleen kuin isotkin tavarat muka kulkee vaan kanssani ohi että kulkeekohan ne vain takahuoneen kautta ulos uusiin koteihin.
    En uskalla viedä myyntiin yhteenkään Espoo /Helsinki itsepalvelu kirpputoriin mitään. Kauheaa luettavaa.

  • Mulla taasen on ollut oikein positiivinen kokemus myynnistä Toinen Kierros kirppiksellä. Myyntiä tuli hyvin, jotain taisi kadotakin, muttei mitään kalliimpaa. Arvokkaissa mulla oli sellaset kovat hälyttimet ja osa vitriinissä, eikä niitä hälytettyjä kyllä varastettu. Sen sijaan kerran näin kun yksi varas jäi kiinni, ja kyllä näytti olevan niin kiukkuinen omistaja tuolle varkaalle että luulen kyllä että koittaa vahtia varkaita. Enemmän multa varastettiin yhdeltä toiselta espoon kirpparilta jolla myin vuosi sitten. Kaiken kaikkiaan siis suosittelen!

   Reply

  • Täälläkin näytän vihreetä valoa – pari pikku tuotetta katosi pöydältäni kahden viikon aikana, mutta myynti oli odotuksiini nähden huikea. Myynnissä oli pääosin erilaista käyttötavaraa (astioita, riippumatto, pelejä), lasten leluja ja vaatteita (vain tip top-kunnossa olevia, muut oli pistetty kierrätykseen) sekä naisten vaatteita.

   Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan ja ainakin näin tietokoneella muutenkin työskentelevälle hinnoittelujärjestelmä oli todella kätevä! Oli mukavaa aina tarkistaa, miten tuotteita oli rekisteröitynyt myydyiksi. Blogien ystävänä pakko antaa plussaa myös juuri (näköjään) aloitetusta blogista: http://kirpparille.tumblr.com 🙂

   Reply

  • Olen käynyt muutaman kerran ja todennut etten löydä mitään, suurin osa myyntivaatteista kulahtaneita, nyppyisiä kasarikuteita. Älkää tuoko mitään sellaista myyntiin mitä itse et olisi valmis ostamaan, tuntuu kuin osa ihmisistä ajattelisi että sinne vaan ne käytetyt dödöt , rintsikat ym. jotka oikeasti kuuluu aivan muualle. Kun tuot kenkiä muuntiin niin tarkista edes että ovat ehjät ja puhtaat. Tämä näin yleisesti koska kun yksikin myyjä laittaa lumppunsa ja roinansa epäsiististi sinne omalle paikalle , koko kirppari kärsii, koska kaikki huomaa tämän epäkohdan. Eli myös kirpparipitäjän silmät valppaina.

   Reply

  • Oli pari viikkoa tässä kyseisessä paikassa pöytä. Viimeiseksi kahdeksi päiväksi ilmoitin sähköpostilla (kuten pyydettiin) että haluan 50% alennuslapun pöytääni. Näin sanottiin tehdyn. Kun menin purkamaan, ei pöydässä ollut alennuslappua. Iloinen kassahenkilö sanoi, että “Kyllä täällä koneella se alennus on!”

   Mitä V…A? Ai että ihan siellä koneella on, mutta ette sitten pöytään laittaneet? Alennuslapun tarkoitus on ikäänkuin houkutella ostajia, eikä antaa vain kivaa pikkulahjaa satunnaiselle ostajalle… On se varmaan laitettu, sanoi kassahenkilö, koska minulle on niin sähköpostissa kerrottu, mutta joku on sen ottanut pois.

   Siis kukamitäottanutpois?!

   Eivät suostuneet korvaamaan edes täydeksi hinnaksi turhaan alennuksella myytyjä tuotteita. Että sellainen yrityskulttuuri paikassa #toinenkierros

   Reply

  • Susse mistä ihmeestä kirppiksen pitäjät voivat tietää vaikka olisit itse käynyt repimässä kylttisi irti? Ja olisit sen jälkeen tullut vaatimaan korvauksia, järki päähän nyt!

   Reply

  • Nykyäänhän sijainti on Länsituulentie 1 (Länsikulma-talo). Eipä oo sivut ajan tasalla!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria