Itsepalvelutori Flaxi

KatuosoiteYläkaupinkuja 2

Puhelin044 300 0554

Kotisivutitsepalvelutori.fi

Itsepalvelutori Flaxi kertoo:

Itsepalvelutori Flaxi Oy – tarpeellista ja tarpeetonta

Ylä-Soukan Yläkartanonaukiolle on avattu huhtikuussa 2013 pieni ja viihtyisä itsepalvelukirpputori.

Tervetuloa paikan päälle tekemään löytöjä, varaamaan myyntipaikkaa ja tapaamaan tuttuja kasvoja!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Espoossa

  14 kommenttia kirpputorista “Itsepalvelutori Flaxi”

  • Mukava paikka. Suosittelen. 🙂

   Reply

  • Kivoja lastenvaatteita hyvään hintaan!

   Reply

  • Uudet aukiolot:
   ma-pe 10-18 ja la12-16

   Reply

  • Kiva kirppari, MUTTA iso miinus , kun ei ole sunnuntaisin auki, paras ostopäivä.

   Reply

   • Isäni ei pidä kirppistä sunnuntaisin kun hän ei jaksa koko viikkoa töissä ja sunnuntaina meillä on isä poika iltoja

  • Moi! Missä tämä kirppis tarkkaan ottaen sijaitsee? 🙂

   Reply

  • Kirpputori on muuttanut Soukan ostarille, K-supermarketin alapuolelle, välikerrokseen (1. krs).

   Reply

  • Hyvähenkinen, erittäin sisti itsepalvelukirppis, henkilökunta ystävällistä. Paljon hyväkuntoista tavaraa, joka ehdottomasti plussaa ja tuo lisää ostajia sekä myyjiä. Yleisesti lisäisin että kunhan myyjät muistaisivat tuoda vain sellaista tavaraa myyntiin mitä olisivat itse valmiita ostamaan, sekä luonnollisesti hinta niissä myös kohdallaan.Ikävä kyllä tämä on joka kirpparilla ongelma. Sijainti erinomainen, autopaikat alakerrassa ja hissillä pääsee aivan oven eteen .Samalla reissulla hoituu kaupassa käynti. Ainoa puute tuo sunnuntai kiinni, mutta ymmärrettävää että yrittäjä tarvitsee vapaapäivän, kukaan ei 7 päivästä työviikkoa jaksa. Itse asun lähialueella ja kirppari onkin kävelylenkkien etappina jo monella muullakin.

   Reply

  • Kysyisin tämän hetkisiä myyjäkokemuksia tästä kirpparista, liikkuuko tavara ja jos niin minkä tyyppinen? Itse en olisi nimittäin lastenvaatteita tulossa myymään vaan sisustustavaraa ja naisten vaatteita. Entä se iänikuinen varasteluprobleema, kuinka paljon esiintyy?

   Reply

   • Itselläni oli monta viikkoa myyntipaikka, en listannut tuotteita, luotan että sain myydyistä tuotteista mitä pyysin. Varkaiden harmiksi kannattaa vähänkin arvokkaampiin myyntituotteisiin asentaa hälytin, se kun on mitätön investointi.Se mikä tuote liikkuu on tuuria, itselläni naisten vaatteita, kenkiä, lasten tarvikkeita, kirjoja ja astioita. Se miten hinnoittelee ja minkä tasoista ratkaisee. Kukaan ei osta nuhruista, nyppyistä vaatetta tai pohjasta likaisia kenkiä. Pari ekaa viikkoa tavara liikkui, samat asiakkaat ja myyjät , tavaraa täytyisi viedä pois ja laittaa uutta tilalle jotta myyntiä . Suuri plussa on ikkunatila johon saa sijoitettua esim.pienikokoisia huonekaluja, lasten tarvikkeita, valaisimia ilman lisämyyntitila laskutusta. Kun saisi vielä ihmiset vähän pidemmältäkin tulemaan niin tavara kiertäisi tehokkaammin. Itselleni vain myönteinen kirppis, menen takuulla myymään uudelleen. Omistaja erittäin ystävällinen ja reilu. Liiketila siistii, suosittelen käymään. Lisäys vielä että ei ole ylihintaiset myyntipaikat .

  • Siisti, kodikas kirppari, ei mikään valtava halli. Mukava kirpparinpitäjä. Olen löytänyt monen moista edullista käyttötarviketta, vaatetta. Nyt innostuin itsekkin ottamaan sieltä kirpparipaikan. Parkkipaikat, hissit, ruokakauppa, pankkiautomaatti vieressä.

   Reply

  • Paljon on pöytävaraus per viikko? Ja meneekö tavaraa kuinka nopeesti myyjillä myydyks? Että kannataako tuoda itellä.

   Reply

  • Hyvällä paikalla, tilat siistit, ystävällinen henkilökunta. Paikkavuokra kohtuullinen. Käyn melko usein ja lähes jokakerta jotain ostettavaa, tarpeellista olen löytänyt.
   – Kirppri, jossa viihtyy!

   Reply

  • Ei löytynyt enää kyseistä kirpparia?

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria