Akseli

KatuosoiteSinikalliontie 1

Puhelin(09) 461 104

Kotisivutakseli.info

Akseli kertoo:

Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin tarvikkeet, kupit ja kannut, kirjat, harrastevälineet ja koriste-esineet. Tärkeintä on, että tavarat ovat ehjiä, siistejä ja niiden hinta on kohdallaan – silloin kauppa käy!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Espoossa

  64 kommenttia kirpputorista “Akseli”

  • Pääasiallisesti erittäin hyväkuntoista tavaraa ja sopivaan hintaan.
   Löytöjä mm.Espritin iskemätön paitapusero 2e,villakastakki 6e lista on loputon mitä löytöjä tekee.
   Vaatisi paikalla käyntiä joka päivä mutta lompakko ei kestä.
   Lastenvaatteita paljon myynnissä samoin kuin suhteellisen paljon merkkitavaraa,suosittelen.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Olen ollut myyjänäkin Akselissa, enkä voi kehua. Tilitystiedot eivät pidä paikkaansa, mutta henkilökunta ei sano mitään, vaikka asia on oikeasti fakta. Kyse ei ole vain siitä, että tavaroita olisi joku asiakas varastanut. En voi suositella valitettavasti.

   Reply

  • Paras kirpputori, jossa olen käynyt. Nykyään tulee käytyä kerran viikossa ja aina jotain kivaa löytyy!

   Reply

  • Samaa mieltä kuin edellinen, Akseli on paras kirpputori, jolla olen koskaan käynyt. Todella hyvää tavaraa ja joka kerta tekee mahtavia löytöjä! Minulla on myös kokemusta myyjänä olemisesta ja voin sanoa, että kyllä kannatti! Vaikka viikkohinta on melko kallis, myös tienestiä syntyy. Vieläkun aukioloaikoja venytettäisiin iltaisin esim. tunnilla ja/tai myös sunnuntaina pääsisi Akseliin shoppailemaan, niin paikka olisi täydellinen! 🙂

   Reply

  • löytyykö yhtään nuorten vaatteita ? Onko löytynyt esimerkiksi kasvavalle 13 vuotiaalle tytölle mitään ? Kokemuksia ?

   Reply

   • Varmasti löydät paljon vaatteita, kannattaa käydä.

  • Samat kokemukset palvelusopimuksesta. Minkäs teet. Mihinköhän menevät mahdolliseen jatkomyyntiin, kun minun sanelukone(vitriinissä) peilikaappi(ehkä joku nappasi kainaloon 🙂 ym:ta vähän arvokkaampaa.Eivät ne kassan kautta sieltä lähteneet. Tarkistin tavara tilannettani heti kun tulivat myyntiin ja parina päivänä sen jälkeen, hävinneet olivat hinnoittelu ja vitriiniin /pöydän välisellä matkalla. Ihmeellistä

   Reply

  • Ihan ok peruskirppis. Sopivan kokoinen ja tavaraa on laidasta laitaan. Vaatteita eniten.

   Reply

  • En voi suositella!
   Palvelusopimus on täyttä kusetusta, tosiaan vievät itse parhaat päältä ja loppujen hinnoittelu täysin retuperällä.
   Tavaraa myös häviää luvattoman paljon (myöskin hyvin isokokoista)

   Reply

   • Onpa todella kurjaa, Katjuska! Sain itse sellaisen “ihan ok” -kokemuksen viikon ajalta. Myin pääasiassa lasten vaatteita. Kävin järjestämässä pöytää joka toinen päivä. Vaivan palkka kaiken kaikkiaan on aika pientä, mutta kierrätysmielessä kannattaa. En odottanut yhtään mitään, joten en pettynytkään.

  • tosi hauska paikka! 🙂

   Reply

  • Olemme myyneet Akselissa ehkä 6-7 kertaa, aina erittäin hyvin kokemuksin. Hävikki on ollut olematonta, tosin olemme käyttäneet jonkin verran hälyttimiä. Pääasiassa olemme myyneet pienten lasten vaatteita ja leluja, sekä vähän sisustustavaraa.

   Akselissa hyvä myynti vaatii suurien asiakasmäärien vuoksi vähän viitseliäisyyttä. Suuri osa pöydistä on kamalia sekavia kasoja, joita kukaan ei jaksa tutkia. Me olemme käyneet joka päivän päätteeksi järjestelemässä pöydän ja tuoneet jotain vähän lisää. Ei kannata tunkea pöytää heti ihan täyteen. Tuotteet on merkitty selviin laatikoihin, jolloin niiden turha pönkiminen on ollut vähäistä. Joka kerta on samalla tullut katsottua, onko omia tavaroita päätynyt vahingossa naapuripöytiin (onhan niitä aina…).

   Eihän kirppiksellä rikastumaan pääse, mutta olen ollut yllättynyt kuinka hyvin vanhoista lasten kamoista saa omiaan takaisin. Se, että vaimo pyytää viemään kamat Akseliin tai järjestelemään pöydän (Akseli on sopivasti mun työmatkan varrella), on kyllä pieni vaiva saatuun hyötyyn nähden.

   Reply

  • Olen ollut myymässä kaksi kertaa ja tuottoon olen tyytyväinen vaikka vain noin kolmasosa tavaroista kelpasi jollekin. Pöytähinta on kyllä aika korkea moneen muuhun kirpputoriin verraten. Sensijaan olen pettynyt varkaisiin. Minulla oli koristelautanen jalustan kanssa myynnissä. Jalusta oli häipynyt mutta lautanen ei kelvannut. Sitten joku oli napannut parranajokoneesta teräosan mukaansa, enhän minä sillä rungolla enää mitään tee. Minun myynnissä olleet aikuisten vaatteet eivät juurikaan kelvanneet. Seuraavaksi aion kokeilla jotain muutakirpparia.

   Reply

  • Kivan oloinen, viihtyisä ja suuri kirppis, jossa varmasti tavaraa jokaisen makuun. Ainoa huono puoli oli väenpaljous, mutta se toisaalta kertoo kirpputorin suosiosta. 🙂

   Reply

  • Tein paljon lastenvaatelöytyjä. Lähes kaikki lastenvaatteet olivat hyväkuntoisia. Harmillisesti jotkut myyntipöydät oli tilkitty täyteen tavaraa. Muutoin Akseli on tilava ja siellä mahtuu liikkumaan lastenvaunujenkin kanssa. Ihan kaikkia pöytiä en jaksanut kiertää, koska tavaraa oli sen verran paljon.

   Myyjäksi en itse lähde, koska pöytävuokra on tähtitieteellinen!

   Reply

  • Akseli on ollut hyvä kirppis. Olin vuosi sitten viimeisen kerran myyjänä. Tavaraa katosi todella paljon, vaikka yritin hälyttimiäkin laittaa. Mutta vaikka laskin vain kalleimmat summa ei täsmännyt edes niiden osalta. Sääli sinänsä, olen kyllä hyviä löytöjä tehnyt sieltä itsekin . Nyt ovat hävyttömän myyntipaikan hinnan päälle laittaneet myyntiprovikan jonka ottavat kokonaismyynnistä. Nyt oli netti sivulla maininta että tuplaavat provikan marraskuussa 2,5 prosenttiin, vaikka se onkin vielä pienempi kuin todella törkeä Tapiolan Toisen kierroksen 5%, alkaa myynti paikalla on niin paljon hintaa ettei maksa enää vaivaa. Sääli.

   Reply

  • Olen ollut muutaman kerran Akselissa myyjänä. Enään en mene. Isokokoinen tuotteeni jossa oli kunnon kova halytin lähti varkaan matkaan.’ Pöydässä oli vain hinta lappu ja irrotettu häläri. Henkilökunnalta ei mitään kommenttia asiasta. Ennemmin kannan tavarat roskiinkin kun maksan tuon pöytävuokran olemattomasta palvelusta.

   Reply

  • Erittäin positiivinen kokemus! Löytyi lasten merkkivaatteita, Arabiaa ja vaikka mitä laatutavaraa. Hinnat korkeahkot, mutta silti kannatti. Ehdottomasti paras niistä viidestä Espoon kirpparista, joilla pistäydyimme elokuun lopussa.

   Reply

  • Iso ja valoisa kirppis, hyvät riittävän kokoiset “käytävälle avautuvat” pöydät joista tavaroita on helppo tutkia. Löytyy paljon lastenvaatetta, mutta myös aikuisille. Muutamia hyviä löytöjä olen tehnyt.
   Myyntikokemusta yhden viikon verran, pöytävuokra+provisio vähän turhan suuret myyntiin nähden, vaikka tavara oli oikeasti hyvää hinta-laatusuhteeltaan (uudenveroista aikuistenvaatetta ym. kodin tavaraa). Ehkä sillä viikolla kirpparilla kierteli enemmän lastenvaatteiden etsijät. Porukkaa kirppiksellä kyllä oli paljon heti aamutunneista saakka (kävin monena aamuna järjestelemässä pöydän heti ovien avauduttua).
   Vinkki pitäjille: ottakaa käyttöön viivakoodilliset hintalaput ja tilityslista asiakkaalle myynnin päätyttyä! Meillä ainakin oli kassan ohi mennyt tavaraa, listasta olisi ollut helppo tarkistaa mitä on oikeasti myyty ja mitä viety.

   Reply

  • Muuten hyvä kirppis omistaja alkanut ahneeksi ensin nosti hintaa ja sitten vielä provisio myynnistä ja ilmoitti että pitää maksaa myös alv ei kannata uskoa verotoimiston sivuilla selvät ohjeet myynnistä ja tulorajoista

   Reply

  • Nyt Akseli on ottanut ne kauan kaivatut viivakoodilaput käyttöön. Hieno juttu! Suosittelen Akselia, jossa olen ollut myyjänä nyt jo kuusi kertaa. Vaikka pöytävuokra on kallis, aina tulee takaisin roppakaupalla rahaa. Ostajallekin aarreaitta, varsinkin lasten ja naisten vaatteita sekä leluja löytyy jokaiselle.

   Reply

  • Surkea kirpputri, osaavat vain valehdella.

   Reply

  • Hyvätasoista tavaraa, iso , valoisa kirppari joten takuuvarmasti tekee löytöjä. Olen ollut pari kertaa myyjänä ja netonnut hyvin lähinnä lasten tavaroilla, peleillä, kirjoilla sekä leluilla. Vaatteet menee jos hinta ja laatu kohdallaan. Ainoa iso miinus on myyntipaikan hinta kun vielä provikat päälle. Tuntuu rahastukselta ikävä kyllä.

   Reply

  • Voin suositella tätä paikkaa erityisesti ostajan näkökulmasta.
   Hyvää tavaraa ja hinnat kohdallaan.
   Paikka siisti ja mukavaa henkilökuntaa.

   Olen myös muutaman kerran ollut myymässä tavaroita ja ihan ok kokemus.
   Saldo riippuu omista myyntiartikkelesta. Olen myynyt sellaisia tavaroita ja vaatteita, josta ihan oikeasti haluan eroon. Siksi en ole erityisemmin katsonut onko joku näistä minulle turhista tavaroista varastettu tai lyöty väärin kassakoneeseen.

   Reply

  • Ajattelin käyttää Akselia, mutta nyt epäilyttää myynnin kirjaukset ja varastelu. Eikö kirpparilla ole vastuuta valvonnasta tai virheellisistä kirjauksista? Millainen on sopimus, joka pöydästä tehdään?

   Reply

  • Hei,

   Aivan törkeä lasku myyjän näkökulmasta verrattuna aikaisempaan. Itsellä ainakin tuli tappiota useamman 10 edestä vaikka hinnat olivat todellakin kohdallaan 50sent-2e lasten hyväkuntoiset osa merkkivaatteita ( pop,espirit, gap jne..) sekä naistenvaatteita 2e-6e ( mm. guess, espirit, hm, ginatricot jne..) kahdesta merkki takista molempien ovh +100 niin olin laittanut hinnaksi 15e. Kengät osa lähes käyttämättömiä 2-6e ( nelly, hm, guess, reebok) eivät myöskään menneet jurikaankaupaksi. Kiertelin muutenkin paikkaa ja monessa pöydässä olikin -50% jo pari päivää tuonnin jälkeen eli ilmeisesti en ollut ainoa jolla alkoi myynnit olemaan miinuksella….

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  • […] Akseli – Espoon parhaat kirppikset – Kirpputorihaku – Akseli kertoo: Akseli tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle. Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin … […]

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria